Skip to content

MORĂRIT INDUSTRIAL

Ajutăm marile lanțuri alimentare comerciale, micii producători și brutăriile locale oferind făină tradițională de înaltă calitate, făină universală, făină specială, porumb și griș la prețuri accesibile și competitive. Ca urmare a cererilor în creștere și a nevoilor în schimbare ale clienților și consumatorilor, facem investiții și îmbunătățiri continue în tehnologie și procesare.

Gamă cuprinzătoare de produse

Făină și produse de specialitate

Făină pentru copt

Făină de specialitate pentru Horeca

Făină organică

Toate morile GoodMills sunt recunoscute pentru făina de calitate superioară, adaptată tuturor nevoilor specifice ale clienților noștri, precum și pentru standardele înalte în ceea ce privește distribuția (timp redus de livrare, constanța specificațiilor, capacitatea de a livra constant și flexibilitate). Soluțiile noastre se bazează pe inovații în domeniul cultivării, selecția optimă a cerealelor adaptată nevoilor fiecărui partener și metoda de măcinare a acestora. Datorită acestui fapt, se poate produce mai mult, iar produsele finale au proprietăți și gust și mai bune.

Prin combinatia standardelor înalte aplicate în tehnologia de macinare, precum și expertiza morarilor și colegilor noștri din departamentul comercial, putem să oferim soluții adaptate nevoilor partenerilor noștri acum și în viitor.

Stabilitate dovedită și calitate superioară.

Soluții personalizate de cea mai înaltă calitate

Cunoștințe și competențe cuprinzătoare

CE OFERIM

FĂINĂ PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ

GoodMills livrează făină producătorilor de top din industria alimentară. Consecvența, stabilitatea, fiabilitatea livrării, angajamentul față de obligațiile contractuale și flexibilitatea sunt factorii noștri decisivi de succes. În plus, echipele noastre calificate au abilitățile de a dezvolta soluții individuale ori de câte ori este nevoie.

PRODUSE DE BRUTĂRIE

Brutăriile artizanale locale reprezintă unul dintre segmentele noastre principale de clienți. Oferim un portofoliu larg de produse de diferite făinuri în saci pentru a răspunde nevoilor diverse și exigente.

PRODUSE INOVATOARE

Folosind cele mai noi tehnologii, cum ar fi măcinarea fină și tratamentele hidrotermale, ajustăm materiile prime pentru a le face să se potrivească perfect pentru fiecare proces.

Produse profesionale

Făină pizza

Este o făină de grâu specială pentru obținerea blaturilor de pizza. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o foarte bună elasticitate și extensibilitate. Se pot obține cu ușurință atât blaturi subțiri și crocante, cât și blaturi mai groase, pufoase,cu pori fini. Această făină este ideală atât pentru producția manuală cât și pentru cea tehnologizată de pizza.

Făină pizza superiore

Este o făină de grâu specială pentru obținerea blaturilor de pizza, potrivită atât pentru dospire scurtă cât și medie-lungă. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o foarte bună extensibilitate. Se pot obține cu ușurință atât blaturi subțiri și crocante, cât și blaturi groase, pufoase și cu o aromă plăcută. Această făină este ideală atât pentru producția manuală (pizzerii artizanale) cât și pentru cea tehnologizată de blaturi de pizza.

Făină foietaj

Este o făină de grâu caracterizată de un conținut ridicat de gluten, produsă special pentru obținerea aluatului foietaj și a foilor de plăcintă cu o bună elasticitate și capacitate de expandare. Este adecvată pentru un flux tehnologic lung, cu linii de producție tehnologizate/automatizate aluatul obținut păstrându-se la frigider. Produsele obținute își păstrează foarte bine forma, se pot coace direct sau conserva prin congelare, sunt caracterizate de un volum bun, bine expandate, foițe subțiri, uniforme, aromă și gust plăcute.

Făină cozonac

Este o făină albă de grâu special creată pentru produse cu adaos de grăsimi, glucide, lactate și ouă, având extensibilitate și rezistență mare, obținându-se produse mari în volum, cu miez care se desface în fâșii (cozonaci, cornuri pufoase cu diverse umpluturi, blaturi de tort, gogoși…). Poate fi folosită atât pe linii de producție manuală cât și automată sau semiautomată.

Făină tip 550

Este o făină de panificație folosită în producție la obținerea diverselor specialități de panificație. Aluatul obținut din acest tip de făină este caracteristic unui proces tehnologic standard, cu fermentare mai îndelungată, pretându- se foarte bine atât pentru producția manuală cât și industrială. Produsele de panificație au volum mare, coaja uniform colorată, cu o aromă plăcută, porozitate uniformă și o elasticitate bună a miezului.

Făină clasic

Este o făină albă de grâu universală, folosită pe scară largă în producția de pâine și a diferitelor produse de panificație. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o bună elasticitate, o foarte bună prelucrabilitate în procesul tehnologic de producție, obținându-se produse cu volum mare, coajă de culoare brun roșcată specifică, uniformă, aromă plăcută, porozitatea miezului formată din pori mici uniformi.

ro_RO
GoodMills Romania
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.