Skip to content

INDUSTRIAL MILLING

We help large commercial food chains, small producers and local bakeries by offering high quality traditional flour, all-purpose flour, specialty flour, corn and semolina at affordable and competitive prices. As a result of growing demands and changing needs of customers and consumers, we make continuous investments and improvements in technology and processing.

Comprehensive product range

Flour and specialty products

Baking flour

Specialty flour for Horeca

Organic flour

All GoodMills mills are recognized for their high-quality flour, adapted to all the specific needs of our customers, as well as for their high standards in terms of distribution (short delivery time, consistency of specifications, ability to deliver consistently and flexibility). Our solutions are based on innovations in the field of cultivation, the optimal selection of cereals adapted to the needs of each partner and their grinding method. Thanks to this, more can be produced, and the final products have even better properties and taste.

By combining the high standards applied in grinding technology, as well as the expertise of our millers and colleagues in the commercial department, we can offer solutions tailored to the needs of our partners now and in the future.

Proven stability and superior quality.

Customized solutions of the highest quality

Comprehensive knowledge and skills

WHAT WE OFFER

FLOUR FOR THE FOOD INDUSTRY

GoodMills supplies flour to leading manufacturers in the food industry. Consistency, stability, delivery reliability, commitment to contractual obligations and flexibility are our decisive success factors. In addition, our qualified teams have the skills to develop individual solutions whenever needed.

BAKERY PRODUCTS

Local artisan bakeries are one of our main customer segments. We offer a wide portfolio of different flour products in bags to meet diverse and demanding needs.

INNOVATIVE PRODUCTS

Using the latest technologies, such as fine grinding and hydrothermal treatments, we adjust the raw materials to make them perfectly suited for each process.

Professional products

Pizza flour

Este o făină de grâu specială pentru obținerea blaturilor de pizza. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o foarte bună elasticitate și extensibilitate. Se pot obține cu ușurință atât blaturi subțiri și crocante, cât și blaturi mai groase, pufoase,cu pori fini. Această făină este ideală atât pentru producția manuală cât și pentru cea tehnologizată de pizza.

Făină pizza superiore

Este o făină de grâu specială pentru obținerea blaturilor de pizza, potrivită atât pentru dospire scurtă cât și medie-lungă. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o foarte bună extensibilitate. Se pot obține cu ușurință atât blaturi subțiri și crocante, cât și blaturi groase, pufoase și cu o aromă plăcută. Această făină este ideală atât pentru producția manuală (pizzerii artizanale) cât și pentru cea tehnologizată de blaturi de pizza.

Puff pastry flour

Este o făină de grâu caracterizată de un conținut ridicat de gluten, produsă special pentru obținerea aluatului foietaj și a foilor de plăcintă cu o bună elasticitate și capacitate de expandare. Este adecvată pentru un flux tehnologic lung, cu linii de producție tehnologizate/automatizate aluatul obținut păstrându-se la frigider. Produsele obținute își păstrează foarte bine forma, se pot coace direct sau conserva prin congelare, sunt caracterizate de un volum bun, bine expandate, foițe subțiri, uniforme, aromă și gust plăcute.

Cake flour

Este o făină albă de grâu special creată pentru produse cu adaos de grăsimi, glucide, lactate și ouă, având extensibilitate și rezistență mare, obținându-se produse mari în volum, cu miez care se desface în fâșii (cozonaci, cornuri pufoase cu diverse umpluturi, blaturi de tort, gogoși…). Poate fi folosită atât pe linii de producție manuală cât și automată sau semiautomată.

Flour type 550

Este o făină de panificație folosită în producție la obținerea diverselor specialități de panificație. Aluatul obținut din acest tip de făină este caracteristic unui proces tehnologic standard, cu fermentare mai îndelungată, pretându- se foarte bine atât pentru producția manuală cât și industrială. Produsele de panificație au volum mare, coaja uniform colorată, cu o aromă plăcută, porozitate uniformă și o elasticitate bună a miezului.

Classic flour

Este o făină albă de grâu universală, folosită pe scară largă în producția de pâine și a diferitelor produse de panificație. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o bună elasticitate, o foarte bună prelucrabilitate în procesul tehnologic de producție, obținându-se produse cu volum mare, coajă de culoare brun roșcată specifică, uniformă, aromă plăcută, porozitatea miezului formată din pori mici uniformi.

en_US
GoodMills Romania
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.